Επιτυχημένη Παραγγελία

Μόλις ολοκλήρωσες την παραγγελία σου στο seabreaze.gr για την πιο συναρπαστική, γεμάτη προκλήσεις και συγκινήσεις εκπαίδευση, στην αυτόνομη κατάδυση! Απόλαυσε Σκοπός και στόχος μας είναι να σου προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που σαν κύρια χαρακτηριστικά έχει την νοοτροπία, τις αξίες και τις ορθές πρακτικές ασφαλούς κατάδυσης.

Παρακαλούμε να κάνετε την κατάθεση σας εντός 3 εργάσιμων ημερών, αναγράφοντας το όνομα και το επώνυμο σας, στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να ενεργοποιηθεί η παραγγελία σας και να παραλάβετε τα εκπαιδευτικά σας βοηθήματα:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5139038299316
IBAN: GR5301721390005139038299316
Δικαιούχος λογαριασμού: Λουκίδου Χριστίνα

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με την επωνυμία που χρησιμοποιήσατε στην φόρμα εγγραφής για το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό και τις φόρμες εγγραφής.
Είναι τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε για την έκδωση του πτυχίου σου. (Αν δηλαδή το πλήρες ονοματεπώνυμο που εμφανίζεται στην φόρμα εγγραφής είναι Παπαδόπουλος Αντώνης, τότε και ως αιτιολογία στην κατάθεση να αναγράφεις το όνομα Παπαδόπουλος Αντώνης + Όνομα Προγράμματος - Σχολείου).

Μετά την κατάθεση σας και εντός 8 ωρών, για εργάσιμες ημέρες, η εγγραφή σας θα έχει ενεργοποιηθεί και εντός 3 εργάσιμων ημερών θα έχετε παραλάβει τα εκπαιδευτικά σας βοηθήματα.

Με την ενεργοποίηση, θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κρατήσεις για τις εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές καταδύσεις εδώ.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 2104838750 ή στο email info@seabreaze.gr Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 20:00.