Πρόγραμμα PADI Search and Recovery Diver

Πρόγραμμα Δύτη Έρευνας και Ανέλκυσης

Aποτελεί εισαγωγή στην κατάδυση έρευνας και ανέλκυσης (search and recovery diving) και έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους μαθητευόμενους δύτες να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες και γνώσεις και την ασφαλή κατάδυση έρευνας και ανέλκυσης.

Σε ποιούς απευθύνεται;
Σε πιστοποιημένους Open Water και Junior Open Water Diver της PADI με Ειδικότητα Υποβρύχιας Πλοήγησης ή ανάλογη κατάλληλη πιστοποίηση από άλλο Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

  * Για τους δύτες επιπέδου Advanced Open Water δεν απαιτείται η εξειδίκευση Υποβρύχιας Πλοήγησης

Οι μαθητές του καταδυτικού μας κέντρου που ολοκληρώνουν επιτυχώς την εκπαίδευσή τουςστο πρόγραμμα, καθώς και άλλοι πιστοποιημένοι δύτες Έρευνας & Ανέλκυσης, έχουν την δυνατότητα - εφόσον το επιθυμούν - να παλισιώσουν ομάδες δυτών οι οποίες ανά περιόδους συμμετέχουν εθελοντικά σε ανασύρσεις διχτυών φαντάσματα - ghostnets.

Οι δραστηριότητες αυτές γίνονται υπό την αιγίδα των Healthy Seas και Ghost Fishing, τις δράσεις των οποίων στην Ελλάδα συντονίζει το MEDASSET.

Να θυμάσαι...
Η Κατάδυση Έρευνας και Ανέλκυσης (Search and Recovery Dive) η οποία διεξάγεται κατά την διάρκεια του προγράμματος Adventures in Diving της PADI μπορεί να μετρήσει προς την ειδικότητα αυτή κατά την κρίση του εκπαιδευτή που διεξάγει το πρόγραμμα ειδικότητας.

Θα διδαχτείς

  1. Τον προγραμματισμό, την οργάνωση, τις διαδικασίες, τις τεχνικές, τα προβλήματακαι τους κινδύνους της κατάδυσης έρευνας και ανέλκυσης
  2. Τεχνικές κατάδυσης με περιορισμένη ορατότητα και υποβρύχιας πλοήγησης
  3. Τις σωστές τεχνικές και εκτιμήσεις ασφάλειας για την τοποθεσία αντικειμένου, συμπεριλαμβάνοντας την χρήση διαφόρων σχημάτων έρευνας, σχοινιά και ράουλα
  4. Τις σωστές τεχνικές και εκτιμήσεις ασφάλειας για την ανάκτηση αντικειμένων χρησιμοποιώντας διάφορες συσκευές ανύψωσης

Με τι εξοπλισμό μπορώ να κάνω τις καταδύσεις;
Με οποιονδήποτε από τις τεεις παρακάτω επιλογές αρκεί να είσαι διαπιστευμένος στην χρήση του.


Δείτε άλλα προγράμματα εκπαίδευσης που συνήθως συνδυάζουν μαζί με την Έρευνα & Ανέλκυση οι περισσότεροι.

Οφεληθείτε κι εσείς των προσφορών και των μειωμένω τιμών.

Ρωτήστε μας για τις εκπτώσεις και τις προσφορές που ισχύουν για συνδυασμό προγραμμάτων εκπαίδευσης

Κατεβάστε σήμερα κιόλας την εφαρμογή του καταδυτικού μας κέντρου στο Android κινητό σας ή στο tablet σας.

Άρθρα, videos, Podcasts, μυστικά και κόλπα για τον καταδυτικό σας εξοπλισμό και πολλά ακόμα.
Sea Breaze Android App

Κάθε ημέρα είναι μια διαφορετική ευκαιρία για μία ακόμα καταδυτική εξόρμηση στον Σαρωνικό, είτε από ακτή, είτε με το σκάφος. Εντυπωσιακοί τοίχοι, φαράγγια, ναυάγια, σπηλαιώματα και σπήλαια σε περιμένουν τα εξερευνήσεις. Αν έχεις τον δικό σου καταδυτικό εξοπλισμό μπορείς να πάρεις μέρος με μόλις 10.00 ευρώ, τα οποία καλύπτουν το ιατρικό οξυγόνο, τον συνοδό, μερικά σνακς και ποτά. Για ενοικίαση εξοπλισμού, αέρια, νατράσβεστο και άλλες χρεώσεις, παρακαλώ συμβουλευτείτε τον επίσημο τιμοκατάλογο του καταδυτικού μας κέντρου εδώ.

Οπότε...

    Είσαι για κατάδυση σήμερα?

        Δες το ημερήσιο πρόγραμμα και κλείσε τις καταδύσεις σου