Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Sea Breaze CSR

Παιδιά

Εστίαση στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξή τους, την αυτάρκεια και την ανεξαρτησία τους. Βλέπουμε την αναδυόμενη σημασία της ανάπτυξης και της αξιολόγησης αυτών των δεξιοτήτων ζωής, ως τρόπο αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων ζωής, αναπτύξαμε μια διήμερη κατασκήνωση και εξάσκηση για μαθητές δημοτικού σχολείου.

sea-breaze-corporate-social-responsibility-6o-dimotiko-sxoleio-mosxatou-kids-diving-samos-spyros-kollas

Στρατός

Ο εθελοντισμός είναι τρόπος ζωής. Ειδικά στις μέρες μας αποτελεί αναγκαιότητα ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, η οποία αντιμετωπίζει κρίσιμα οικονομικά, κοινωνικά και οικολογικά προβλήματα. Η εθελοντική συμμετοχή για την ανέλκυση του Mirage 2000 από τα 80 μέτρα βάθος, έδωσε μεγάλη ηθική ικανοποίηση στους άμεσα εμπλεκόμενους δύτες, αλλά και στην ευρύτερη καταδυτική κοινότητα, καθώς προώθησε με ιδιαίτερα θετικό τρόπο την παροχή της προσφοράς στους κοινωνικούς σύνολο της πλειοψηφίας όσων ασχολούνται με καταδύσεις αναψυχής/αθλητισμού.

Συνέδρια

Τα συνέδρια συγκεντρώνουν ανθρώπους από όλες τις διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές που μοιράζονται έναν κοινό κλάδο ή τομέα. Διοργανώσαμε δύο δωρεάν διήμερα συνέδρια Advanced Exploration Diving (ADEXCON 2013 & ADEXCON 2014), με ειδικούς προσκεκλημένους ομιλητές, όπως ερευνητές, εξερευνητές, γιατρούς και ακαδημαϊκούς, με ενδιάμεσες συνεδρίες, ατομικές δεσμεύσεις, ομαδικές εκδρομές και εκδηλώσεις για κοινωνική αλληλεπίδραση, στους τομείς του καταδυτικού βαθμού εξερεύνησης και του καταδυτικού τουρισμού.

sea-breaze-corporate-social-responsibility-advanced-exploration-diving-conference-adexcon-spyros-kollas
sea-breaze-corporate-social-responsibility-red-bull-red-cross-adexcon-spyros-kollas

Red Bull

Κάλυψη και υποστήριξη της εκδήλωσης της Red Bull, στην οποία ο διάσημος ακροβατικός πιλότος Petter Besenyei προσπάθησε να πετάξει μέσα από τη θυελλώδη, ταραγμένη Διώρυγα της Κορίνθου στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας ένα αεροσκάφος Extra 300S D-EFBY, ο Besenyei μπήκε θαρραλέα σε μια αχαρτογράφητη περιοχή καθώς πλοηγούσε στο στενό πέρασμα με 300 km/h (186 mph).

Σχολεία

Τι δίνει σε έναν λύτη προβλημάτων το πλεονέκτημα που χρειάζεται; Η ικανότητα να ορίσετε το πρόβλημα και να το δείτε καθαρά; Σκέφτεστε κριτικά από πολλαπλές οπτικές γωνίες και οπτικοποιείτε τις δυνατότητες; Θέλετε να δημιουργήσετε και να παραδώσετε μια λύση και να κατακτήσετε οποιαδήποτε πρόκληση; Είναι όλα τα παραπάνω. Έχοντας αυτά κατά νου, αναπτύξαμε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μοσχάτου, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Αρχιπέλαγος, με θέμα τα Σφουγγάρια της Καλύμνου και τους Καλύμνιους σφουγγαράδες.

Survey & Mapping

Η έρευνα χρησιμοποιείται για τη συλλογή ή την απόκτηση γνώσης. Η ερευνητική έρευνα χρησιμοποιείται συχνά για την αξιολόγηση σκέψεων, απόψεων και συναισθημάτων. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι μπορείτε να κάνετε όσες ερωτήσεις θέλετε. Έχοντας αυτό κατά νου, αναπτύξαμε και χρηματοδοτήσαμε ένα 12μηνο πρόγραμμα εθελοντισμού, στο οποίο οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις καταδυτικές τους γνώσεις και δεξιότητες όπως ομαδική εργασία, ηγεσία, διαχείριση πόρων, επικοινωνία, διαχείριση χρόνου,  διαχείριση άγχους και άλλα, ενώ τονίζουν τις ομορφιές και τα μυστικά της λίμνης και των σπηλαίων της Βουλιαγμένης.

NGOs

Παροχή μη κερδοσκοπικής θαλάσσιας υποστήριξης στην ομάδα εθελοντών «Επιλεγμένη Ομάδα Ειδικών Αποστολών – ΕΠΟΜΕΑ» για την αναζήτηση αγνοουμένων μεταναστών

sea-breaze-corporate-social-responsibility-epomea-ethelontiki-omada-diasosis-spyros-kollas

Get in touch

Leave your name and email below along with what you are looking for in the message box. Or you can call us at 123.456.789.