Εταιρική Περιβαλλοντική Ευθύνη

sEA bREAZE cer

Ghost Nets

Δράση που ξεκίνησε το 2017 με μια σειρά εθελοντικών καταδυτικών δραστηριοτήτων, με την πλειοψηφία τους σε βάθη μεγαλύτερα των 40 μέτρων, με στόχο την ανάσυρση διχτυών φαντασμάτων από ναυάγια και υφάλους. Οι δράσεις μας παρουσιάστηκαν σε ποικίλα μέσα, αλλά και στην 1η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2018 (“Nets for Fishing: How to sew nets for fishing in a traditional way!”)

sea-breaze-corporate-social-responsibility-ghost-fishing-gost-nets-eco-news-protect-our-nature-demands-project-spyros-kollas
sea-breaze-corporate-social-responsibility-vouliagmeni-lake-protect-our-nature-demands-project-spyros-kollas

POND

Βελτίωση της αποτελεσματικότητας των λειτουργιών μας και υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών. Μια σειρά ενεργειών με δειγματοληπτικούς ελέγχους και χημική ανάλυση υδάτων σε λίμνες, σε συνδυασμό με καθαρισμούς πάνω και κάτω από το νερό.

REEF

Συμμετοχή σε μια διεθνή, παγκόσμια προσπάθεια δημιουργίας συγκρίσιμων τεχνητών υφάλων του ίδιου μεγέθους, υλικού και χρόνου κατασκευής. Οι ύφαλοι κατασκευάστηκαν την 1η Μαΐου 2014 και σχηματίστηκαν με 20 τούβλα από κόκκινο πηλό. Όλα σε ρηχά νερά (10 μέτρα μέγιστο). Καταγραφές από την ίδια γωνία μία φορά την εβδομάδα για έναν ολόκληρο χρόνο, με πρόσθετα δεδομένα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια του έργου – Δείγματα νερού, καταμέτρηση ειδών κ.λπ.. Νόμιμη δράση σε συνεργασία με τις αρχές.

sea-breaze-corporate-social-responsibility-the-reef-protect-our-nature-demands-project-spyros-kollas
sea-breaze-corporate-social-responsibility-eco-diver-protect-our-nature-demands-project-spyros-kollas

ECO Diver

Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με οικολογικές υποθαλάσσιες δραστηριότητες. Μια Εισαγωγή στη Διατήρηση και την Προστασία του Περιβάλλοντος και πώς αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στην κατάδυση. Αναθεώρηση εξοπλισμού και καθοδήγηση για το πώς να βελτιωθεί, ώστε οι δύτες να ενεργούν με υπεύθυνο τρόπο, να εξορθολογίσουν τον εξοπλισμό τους, να βελτιστοποιήσουν την πλευστότητά και το τριμ τους και να έχουν τις κατάλληλες τεχνικές προώθησης και θέσης που λειτουργούν ως εξαιρετικά πρότυπα – Role Models.

Get in touch

Leave your name and email below along with what you are looking for in the message box. Or you can call us at 123.456.789.