ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ
& ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Soft Skills, Ηγεσία και
Συμπεριφορικές ικανότητες

Blended learning & Coaching με βαθιές καταδύσεις σε διαδραστικά και τρισδιάστατα περιβάλλοντα

Corporate Wellbeing
Team Bonding & Team Building
Hybrid events and training

Coaching & Δραστηριότητες μάθησης
σχεδιασμένες να αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις και τα συστήματα διαχείρισης.
sea-breaze-vucasim-dive-astonaut-in-the-ocean-education awards stickers 2022-GOLD

Το Sea Breaze έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα “Οριζόντιες Δεξιότητες & Απασχολησιμότητα” στη διοργάνωση Education Leaders Awards για το “VUCASIM Dive”. Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει άτομα και ομάδες να αποδώσουν αποτελεσματικά σε περιβάλλοντα υψηλού στρες, όπως επιχειρήσεις και οργανισμούς. Αυξάνει την εξοικείωση με το περιβάλλον και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δεξιότητες πρέπει να εκτελούνται αποτελεσματικά και αναπτύσσει την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση για την εκτέλεση αυτών των δεξιοτήτων, παρά τους περισπασμούς και τον φόρτο εργασίας που υπάρχουν ή μπορεί να προκύψουν. Διαβάστε περισσότερα ➔

Το αντίστοιχο πρόγραμμα Astronaut in the Ocean, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 9-12, 13-16 και 14-17 ετών, βοηθά στην ανάπτυξη υπεύθυνων, ηθικών, παγκόσμιων πολιτών, για την ψηφιακή εποχή. Μαθητές που θα εργαστούν μαζί για ένα βελτιωμένο μέλλον στις διαστάσεις, αέρας, γη, θάλασσα, διάστημα και κυβερνοχώρος. Διαβάστε περισσότερα ➔

Τι κάνουμε

Ευφάνταστες, διασκεδαστικές και ψυχολογικά ασφαλείς προσομοιώσεις έκθεσης στο στρες

4η βιομηχανική επανάσταση και Κορωνοϊός. Τα σημεία ισορροπίας μεταξύ φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής πραγματικότητας έχουν αλλάξει.

Για να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές των αλλαγών αφήνοντας κληρονομιά και παρακαταθήκη, χρειάζεται να αποδίδουμε σε επίπεδα πέρα από την απλή ανθεκτικότητα και να επικεντρωθούμε στην απόδοση υπό πίεση.

Πρακτικές, ασφαλείς και διασκεδαστικές λύσεις προσομοίωσης σε πολύπλοκα προβλήματα και περιβάλλοντα, βασισμένες σε μαθήματα ηγεσίας και λήψης κρίσιμων αποφάσεων που αντλήθηκαν από το υπερβαρικό, τρισδιάστατο, δυναμικό, συνεχώς μεταβαλλόμενο και ταραχώδες υποβρύχιο βασίλειο.

Δεν διδάσκουμε απλώς θεωρία που μαθαίνεται στην τάξη. Προσφέρουμε, πάνω και κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, μοναδικές, εξατομικευμένες, ακίνδυνες και ασφαλείς λύσεις, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν εσάς και την ομάδα σας, να λειτουργήσετε σε επίπεδα πέρα από το resilience.

Κατάδυση στη διασκέδαση και τη γνώση

Σεμινάρια, εκπαίδευση, διοργανώσεις και coaching για όσους θέλουν να είναι οι νέοι πρωτοπόροι στην επιχειρηματική αριστεία, την εταιρική ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια και την καινοτομία, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση τους, με σκοπό να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις ενέργειες, τις αποφάσεις και τις διαδικασίες τους, προκειμένου να τις βελτιώσουν.

Ο εμπνευστής

Ο Σπύρος Κόλλας είναι εκπαιδευτής rebreather & σπηλαιοκατδύσεων. Είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων, με εμπειρία στη διαχείριση πόρων ομάδας και πληρωμάτων, καθώς και σε μοντέλα, εργαλεία και προγράμματα επιχειρηματικής αριστείας.

Μέσω του Sea Breaze προσφέρει εκπαίδευση ηγεσίας, μονοήμερα ή πολυήμερα εργαστήρια, ομιλίες και προγράμματα κατάρτισης, τα οποία διεξάγονται δια ζώσης και διαδικτυακά.

Services

scuba-diving-interpersonal-and-managerial-skills-sea-breaze

Δια Ζώσης

Σεμινάρια, Εργαστήρια, Ομιλίες

Διαδικτυακά

e-Learning, Online σεμινάρια & Ομιλίες

scuba-diving-interpersonal-and-managerial-skills-sea-breaze-experimental

Βιωματικά

Εκπαιδεύσεις, Εργαστήρια, Ακαδημίες

Οφέλη & Πλεονεκτήματα

Τα προγράμματά Εταιρικής Ομαδικής Ανάπτυξης, επιλύουν ουσιαστικά και υπό το πρίσμα ορισμένων από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες: ηγεσία, παραγωγικότητα, ποικιλομορφία, ενοποίηση, καινοτομία και συγχωνεύσεις.

Σε ποιους απευθύνεται;

Γιατί;

66%

Ποιο παραγωγικές ομάδες

2.3 X

Αύξηση του κύκλου εργασιών των εργαζομένων

€ 100Μ

Ετήσια εξοικονόμηση από την καινοτομία

60%

Αύξηση των επιτυχιών

Experiential Training

Ingenius Failures by Creating Error Producing Conditions. Smart Risk-Taking and Maximum Learning.

VUCASIM Dive

Team Building Risk-Free Leadership Simulations

Water Zones

Team Bonding Snorkeling Underwater Games

First Responder

Health & Safety at work with First Aid Simulations

Sea Breaze Educational Blog

Επαγγέλματα-του-μέλλοντος-και-Επιχειρηματικότητα-για-παιδιά

Επαγγέλματα του μέλλοντος και Επιχειρηματικότητα για παιδιά

Επαγγέλματα του μέλλοντος και Επιχειρηματικότητα για παιδιά Ο σημερινός κόσμος έχει δύο χαρακτηριτικά. Τους γρήγορους ρυθμούς και την ταχύτητα των αλλαγών. Γι’ αυτό είναι σημαντικό

Read More »
Facebook
Twitter
LinkedIn

Share This Page..