Ξεκινήστε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι

Προσωπική ανάπτυξη και ανθεκτικότητα. Προσαρμοστική κυριαρχία στη λήψη αποφάσεων.

Ενδυναμώνουμε άτομα και ομάδες με δεξιότητες για να αντιμετωπίζουν με σιγουριά τις προκλήσεις, να ξεπερνούν τα εμπόδια και να ευημερούν μέσα στην αβεβαιότητα, εξασφαλίζοντας επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Coaching & Εκπαιδευτικές δραστηριότητες, σχεδιασμένες να αντικατοπτρίζουν τις πραγματικές επιχειρηματικές καταστάσεις και τα συστήματα διαχείρισης.

sea-breaze-vucasim-dive-astonaut-in-the-ocean-education awards stickers 2022-GOLD

Το Sea Breaze έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα “Οριζόντιες Δεξιότητες & Απασχολησιμότητα” στη διοργάνωση Education Leaders Awards για το “VUCASIM Dive”. Αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει άτομα και ομάδες να αποδώσουν αποτελεσματικά σε περιβάλλοντα υψηλού στρες, όπως επιχειρήσεις και οργανισμούς. Αυξάνει την εξοικείωση με το περιβάλλον και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι δεξιότητες πρέπει να εκτελούνται αποτελεσματικά και αναπτύσσει την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση για την εκτέλεση αυτών των δεξιοτήτων, παρά τους περισπασμούς και τον φόρτο εργασίας που υπάρχουν ή μπορεί να προκύψουν. Διαβάστε περισσότερα ➔

Το αντίστοιχο πρόγραμμα Astronaut in the Ocean, σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 9-12, 13-16 και 14-17 ετών, βοηθά στην ανάπτυξη υπεύθυνων, ηθικών, παγκόσμιων πολιτών, για την ψηφιακή εποχή. Μαθητές που θα εργαστούν μαζί για ένα βελτιωμένο μέλλον στις διαστάσεις, αέρας, γη, θάλασσα, διάστημα και κυβερνοχώρος. Διαβάστε περισσότερα ➔

Υπηρεσίες

Leadership Development Programs

Leadrship scenarios for decision-making under pressure, and leading by example.

Team Building Retreats

Improving communication, collaboration, and trust among team members.

Stress Management & Resilience Workshops

Relaxation techniques, mindfulness and ways to build resilience.

Corporate Wellness Retreats

An imaginative combination of scuba diving with wellness activities.

Communication & Conflict Resolution Seminars

Active listening and assertive communication during diving exercises

CSR Initiatives

The impact of human activities on marine ecosystems

Change Management Programs

Navigate through transitions and ebmbrace change positively.

Creative Thinking & Innovation Workshops

Underwater sessions that encourage participants to come up with innovative solutionsto business challenges.

Diversity & Inclusion Trainings

The strenght of diverse teams and the importance of inclusion in the workplace.

Networking & Relationship Building Events

Meaningful relationships among participants, promoting future collaboration and business opportunities.

Health & Safety Programs

Learning experiences including First Aid & CPR AED usage, that leaves a lasting impact.

Antifragilty training & Workshops

Beyond withstand shocks, randomness, and uncertainty. Learn and practice ways to benefit and improve from them.

Με ποιους δουλεύουμε

Forward-Thinking and Strategic Managers που έχουν προνοητική νοοτροπία και επικεντρώνονται σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές.

Change Agents που ασπάζονται την αλλαγή, την καινοτομία και την προσαρμοστικότητα. Pου αναγνωρίζουν τη σημασία της ανάπτυξης δεξιοτήτων και στρατηγικών που υποστηρίζουν τους οργανισμούς τους να ευδοκιμούν σε δυναμικές και απρόβλεπτες συνθήκες.

Decision-Makers που είναι υπεύθυνοι για τη λήψη κρίσιμων αποφάσεων εντός των οργανισμών τους και ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις ικανότητές τους στη λήψη αποφάσεων.

Growth-Oriented Managers που δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς και στην ανάπτυξη των ομάδων και των οργανισμών τους.

Risk Managers που είναι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και τη διαχείριση των κινδύνων εντός των οργανισμών τους και θέλουν να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν προληπτικά τους κινδύνους που σχετίζονται με ασταθή και αβέβαια επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Collaborative Leaders που εκτιμούν την ομαδική εργασία, τη συνεργασία και την αποτελεσματική επικοινωνία, προωθούν την ομαδική εργασία και ενθαρρύνουν τους διευθυντές να διερευνήσουν στρατηγικές για την ενίσχυση της συνεργασίας και της επικοινωνίας μέσα στις ομάδες τους.

Industry Leaders and Innovators που προσπαθούν να είναι ηγέτες του κλάδου και οδηγούν την καινοτομία στους οργανισμούς τους, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να ανταποκρίνονται προληπτικά στις αλλαγές της αγοράς και να διαταράσσουν τις παραδοσιακές προσεγγίσεις για να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Learning Enthusiasts που έχουν πάθος για συνεχή μάθηση και εξέλιξη και που είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και προοπτικές που μπορούν να ενισχύσουν τις ηγετικές τους ικανότητες.

Τι κάνουμε

Ευφυείς, διασκεδαστικές και ψυχολογικά ασφαλείς προσομοιώσεις έκθεσης στο στρες

Η 4η βιομηχανική επανάσταση και ο κορωνοϊός. Τα σημεία ισορροπίας μεταξύ φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής πραγματικότητας έχουν μετατοπιστεί.

Για να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλαγής αφήνοντας μια κληρονομιά, πρέπει να αποδίδουμε πέρα από την ανθεκτικότητα και να επικεντρωθούμε στην απόδοση υπό πίεση.

Πρακτικές, ασφαλείς και διασκεδαστικές λύσεις προσομοίωσης σε σύνθετα προβλήματα και περιβάλλοντα, βασισμένες σε μαθήματα ηγεσίας και κρίσιμων αποφάσεων, που αντλήθηκαν από τον υπερβαρικό, τρισδιάστατο, δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο υποβρύχιο κόσμο.

Δεν διδάσκουμε απλώς θεωρία που μαθαίνουμε σε μια τάξη. Προσφέρουμε, πάνω και κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, μοναδικές, εξατομικευμένες, ακίνδυνες και ασφαλείς λύσεις, σχεδιασμένες για να βοηθήσουν εσάς και την ομάδα σας να λειτουργήσετε σε επίπεδα πέρα από την ανθεκτικότητα.

Τι προσφέρουμε

Ολοκληρωμένη Βιωματική Μάθηση: Εργαστήρια που συνδυάζουν τη συναρπαστική εμπειρία της αυτόνομης κατάδυσης με πρακτικές προσομοιώσεις, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να μάθουν και να εφαρμόσουν επιχειρηματικές έννοιες με πρακτικό και ελκυστικό τρόπο. 

Μοναδική Μεταφορική Προσέγγιση: Χρησιμοποιώντας την αυτόνομη κατάδυση ως μέσο προσομοιώσεων επιχειρηματικών προκλήσεων, προσφέρουμε μια νέα και μοναδική προοπτική σε θέματα όπως η διαχείριση κινδύνων, η λήψη αποφάσεων, η ομαδική εργασία και πολλά άλλα. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν περίπλοκες έννοιες συνδέοντάς τις με σενάρια πραγματικής ζωής που διαχειρίζονται υποβρυχίως.

Καθηλωτικές και αξέχαστες εμπειρίες: Οι συμμετέχοντες μπορούν να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο, ενώ ταυτόχρονα βυθίζονται σε επιχειρηματικές προσομοιώσεις. Αυτό παρέχει αξέχαστες εμπειρίες που ενισχύουν τη διατήρηση της γνώσης και ενισχύουν τη βαθύτερη κατανόηση των συζητούμενων θεμάτων.

Μίγμα Περιπέτειας και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων: Τα εργαστήριά και οι εκπαιδεύσεις μας προσφέρουν τον ενθουσιασμό της περιπέτειας της κατάδυσης, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες. Αυτός ο συνδυασμός απευθύνεται σε περιπετειώδη άτομα και ομάδες που αναζητούν προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη σε ένα υβριδικό περιβάλλον.

Προσαρμοσμένες για Επαγγελματίες Επιχειρήσεων: Οι προσομοιώσεις μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, μεσαία και ανώτερα στελέχη και μέλη της ομάδων έργων, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο και οι δραστηριότητες ευθυγραμμίζονται με τις μοναδικές ανάγκες και τις προκλήσεις τους. Αυτή η εξειδίκευση μας ξεχωρίζει από τα γενικά προγράμματα αυτόνομης κατάδυσης.

Εστίαση στην κουλτούρα ασφάλειας: Με έμφαση στην κουλτούρα ασφάλειας, δίνουμε προτεραιότητα στην ευημερία των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων αυτόνομης κατάδυσης. Αυτή η δέσμευση για την ασφάλεια προσθέτει αξία και σιγουριά, ιδιαίτερα για οργανισμούς που δίνουν προτεραιότητα στην ευημερία των εργαζομένων.

Εξειδικευμένους Εκπαιδευτές: Τα εργαστήριά μας διευθύνονται από έμπειρους εκπαιδευτές αυτόνομης κατάδυσης που είναι επίσης γνώστες των επιχειρηματικών αντιλήψεων. Αυτή η τεχνογνωσία διασφαλίζει ότι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν υψηλής ποιότητας καθοδήγηση, ενημέρωση και πληροφορίες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των εμπειριών καταδύσεων και των πρακτικών επιχειρηματικών εφαρμογών.

Προσαρμόσιμα προγράμματα: Προσφέρουμε την ευελιξία να προσαρμόσουμε τα εργαστήρια στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους διαφορετικών οργανισμών. Αυτή η προσαρμοστικότητα μας δίνει τη δυνατότητα να καλύψουμε μια ποικιλία βιομηχανιών, μεγεθών εταιρειών και επιπέδων δεξιοτήτων.

Κατάδυση στη διασκέδαση και τη γνώση

Σεμινάρια, εκπαίδευση, διοργανώσεις και coaching για όσους θέλουν να είναι οι νέοι πρωτοπόροι στην επιχειρηματική αριστεία, την εταιρική ευημερία, την υγεία και την ασφάλεια και την καινοτομία, εστιάζοντας στην ενδυνάμωση τους, με σκοπό να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τις ενέργειες, τις αποφάσεις και τις διαδικασίες τους, προκειμένου να τις βελτιώσουν.

Ο εμπνευστής

Ο Σπύρος Κόλλας είναι εκπαιδευτής rebreather & σπηλαιοκατδύσεων. Είναι ιδιοκτήτης επιχειρήσεων, με εμπειρία στη διαχείριση πόρων ομάδας και πληρωμάτων, καθώς και σε μοντέλα, εργαλεία και προγράμματα επιχειρηματικής αριστείας.

Μέσω του Sea Breaze προσφέρει εκπαίδευση ηγεσίας, μονοήμερα ή πολυήμερα εργαστήρια, ομιλίες και προγράμματα κατάρτισης, τα οποία διεξάγονται δια ζώσης και διαδικτυακά.

Dive in VUCA Leadership

Για ηγέτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιδιώκουν υψηλές επιδόσεις

dive-in-vuca-leadership-web-II

Κάθε τόσο σκέφτομαι αυτά που βίωσα ως δύτης, ως εκπαιδευτής καταδύσεων και ως ιδιοκτήτης καταδυτικής επιχείρησης, και σκέφτομαι πώς συσχετίζεται με την επαγγελματική μου ζωή. Ειδικά στο πλαίσιο του πώς «ο κόσμος των επιχειρήσεων και της εργασίας» αλλάζει σε έναν VUCA κόσμο.

Δεν είναι ότι η κατάδυση μου έμαθε κάτι που δεν ήξερα ήδη. Αλλά η εμπειρία με δίδαξε πόσο σημαντικές ήταν αυτές οι βασικές αρχές και η δοκιμή τους στην πράξη με έκαναν να δω πόσο κρίσιμα είναι αυτά τα μαθησιακά αποτελέσματα. Επιπλέον, ο τεράστιος αντίκτυπος που μπορεί να έχει σε έναν κόσμο που μας ωθεί να είμαστε ευέλικτοι, να εστιάζουμε στις λεπτομέρειες, να συνεργαζόμαστε, να καινοτομούμε, έχοντας σαφήνεια σε οτιδήποτε κάνουμε. Αντιληπτική Στένωση και Νοητική Μυωπία στις Επιχειρήσεις, Τεχνολογικές Καινοτομίες, Εικονική Πραγματικότητα, Μεταφορά της Γνώσης απ’ το μυαλό στο σώμα, Θεωρία Ενσωματωμένης Γνώσης, Γνωστική Ποικιλομορφία, Κατάδυση Προσομοίωσης VUCA και άλλα θέματα που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, θα τα βρεις σε αυτό το δωρεάν eBook. Κατέβασέ το δωρεάν ➔

 

Πως το κάνουμε

scuba-diving-interpersonal-and-managerial-skills-sea-breaze

Δια Ζώσης

Σεμινάρια, Εργαστήρια, Ομιλίες

Διαδικτυακά

e-Learning, Online σεμινάρια & Ομιλίες

scuba-diving-interpersonal-and-managerial-skills-sea-breaze-experimental

Βιωματικά

Εκπαιδεύσεις, Εργαστήρια, Ακαδημίες

Καταδυθείτε Βαθύτερα

Στο Bog Μας

Επαγγέλματα-του-μέλλοντος-και-Επιχειρηματικότητα-για-παιδιά

Επαγγέλματα του μέλλοντος και Επιχειρηματικότητα για παιδιά

Επαγγέλματα του μέλλοντος και Επιχειρηματικότητα για παιδιά Ο σημερινός κόσμος έχει δύο χαρακτηριτικά. Τους γρήγορους ρυθμούς και την ταχύτητα των αλλαγών. Γι’ αυτό είναι σημαντικό

Read More »

Οφέλη & Πλεονεκτήματα

Τα προγράμματά Εταιρικής Ομαδικής Ανάπτυξης, επιλύουν ουσιαστικά και υπό το πρίσμα ορισμένων από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες: ηγεσία, παραγωγικότητα, ποικιλομορφία, ενοποίηση, καινοτομία και συγχωνεύσεις.

Σε ποιους απευθύνεται;

Γιατί;

66%

Ποιο παραγωγικές ομάδες

2.3 X

Αύξηση του κύκλου εργασιών των εργαζομένων

€ 100Μ

Ετήσια εξοικονόμηση από την καινοτομία

60%

Αύξηση των επιτυχιών

Experiential Training

Ingenius Failures by Creating Error Producing Conditions. Smart Risk-Taking and Maximum Learning.

VUCASIM Dive

Team Building Risk-Free Leadership Simulations

Water Zones

Team Bonding Snorkeling Underwater Games

First Responder

Health & Safety at work with First Aid Simulations

Sea Breaze Educational Blog

Επαγγέλματα-του-μέλλοντος-και-Επιχειρηματικότητα-για-παιδιά

Επαγγέλματα του μέλλοντος και Επιχειρηματικότητα για παιδιά

Επαγγέλματα του μέλλοντος και Επιχειρηματικότητα για παιδιά Ο σημερινός κόσμος έχει δύο χαρακτηριτικά. Τους γρήγορους ρυθμούς και την ταχύτητα των αλλαγών. Γι’ αυτό είναι σημαντικό

Read More »
Facebook
Twitter
LinkedIn

Share This Page..