Μαθήματα
STEAM και Ρομποτικής

Robotics

Coding

Neuro

3D-VR

Submersible
STEAM RoboDivers

science-Submersible-STEAM-RoboDivers

Science - Επιστήμες

Technology - Τεχνολογία

engineering-Submersible-STEAM-RoboDivers

Engineering - Μηχανική

arts-Submersible-STEAM-RoboDivers

Arts - Τέχνες

mathematics-Submersible-STEAM-RoboDivers

Mathematics - Μαθηματικά

submersible-steam-robodivers-6-12-sea-breaze
submersible-steam-robodivers-12+-sea-breaze
submersible-steam-robodivers-15+-sea-breaze

Πλεονεκτήματα

Hands-on Learning: Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα Submersible STEAM προσφέρουν ευκαιρίες πρακτικής μάθησης. Πέραν των δραστηριοτήτων στην τάξη, οι μαθητές μας μπορούν να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο και να μάθουν για τη θαλάσσια βιολογία, την ωκεανογραφία και την οικολογία, συνδυάζοντας γνώσεις για την επιστήμη και την τεχνολογία.

Ικανότητες επίλυσης προβλημάτων: Η ρομποτική και o προγραμματισμός βοηθούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων. Επιτυχάνεται καθώς οι μαθητές μαθαίνουν να προγραμματίζουν και να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις κατασκευές (εναέριες, επίγειες, υποβρύχιες) που μαθαίνουν να φτιάχνουν.

Δημιουργικότητα: Οι δραστηριότητες σχεδίασης 3D-VR ενισχύουν τη δημιουργικότητα καθώς οι μαθητές χρησιμοποιούν τη φαντασία τους για να δημιουργήσουν τρισδιάστατα μοντέλα και εικονικούς κόσμους.

Ενδιαφέρον για το STEAM: Το καινοτόμο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα Submersible STEAM ενθαρρύνει το ενδιαφέρον για τα θέματα STEAM. Ειδικά σε μαθητές που μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτά τα θέματα πριν.

Εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό για τη Φύση: Οι καταδύσεις βοηθούν τους μαθητές να εκτιμήσουν το φυσικό περιβάλλον και να συνειδητοποιήσουν περισσότερο τα περιβαλλοντικά ζητήματα και τις προσπάθειες διατήρησής του.

Ομαδική εργασία και ηγεσία: Τα προγράμματά μας ενθαρρύνουν την ομαδική εργασία και τις ηγετικές δεξιότητες καθώς οι μαθητές εργάζονται μαζί για να επιτύχουν στόχους και να λύσουν προβλήματα.

Καινοτομία: Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Submersible STEAM είναι μια μοναδική και συναρπαστική εμπειρία που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον και την περιέργεια των μαθητών να μάθει περισσότερα για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά.

Οφέλη

Βελτιωμένη μάθηση: Ο συνδυασμός πολλών ειδικοτήτων, όπως τα αντικείμενα του STEAM και οι καταδύσεις, κάνουν τη μάθηση πιο συναρπαστική και διεγερτική. Κάτι που με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερα μαθησιακά αποτελέσματα. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά και τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα περίπλοκες έννοιες και να καλλιεργήσουν μια βαθύτερη αγάπη για τη μάθηση.

Ενθαρρύνει την εξερεύνηση: Οι καταδύσεις επιτρέπουν στους μαθητές να εξερευνήσουν τον υποβρύχιο κόσμο και να παρατηρήσουν τη θαλάσσια ζωή από κοντά. Με την ενσωμάτωση της ρομποτικής, της κωδικοποίησης και του 3D-VR, αυτή η εμπειρία μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω επιτρέποντας στους μαθητές να χειριστούν τις κατασκευές τους και να αλληλεπιδράσουν με το υποβρύχιο περιβάλλον. Με νέους και συναρπαστικούς τρόπους!

Αυξάνει τη δημιουργικότητα: Η εκμάθηση προγραμματισμού ρομπότ και σχεδίασης περιβαλλόντων 3D-VR απαιτεί δημιουργικότητα και δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων. Τα προγράμματά μας ενθαρρύνουν τα παιδιά και τους μαθητές να σκέφτονται δημιουργικά και να βρίσκουν καινοτόμες λύσεις στις προκλήσεις που τους ανατίθενται.

Προωθεί την ομαδική εργασία: Οι καταδύσεις είναι μια εγγενώς κοινωνική δραστηριότητα που απαιτεί ομαδική εργασία και επικοινωνία. Συνδυάζοντας αυτό με τα αντικείμενα του STEAM, οι μαθητές θα μάθουν να συνεργάζονται και να εργάζονται αποτελεσματικά σε ομαδικό περιβάλλον.

Επεκτείνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Η έκθεση των παιδιών και μαθητών στα αντικείμενα του STEAM, τις καταδύσεις και σχετικές τεχνολογίες, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν νέα μονοπάτια καριέρας σε τομείς όπως η θαλάσσια βιολογία, η ρομποτική, η ανάπτυξη εικονικής πραγματικότητας και το διάστημα.

Μάθετε Περισσότερα

Κάντε αίτηση

Επικοινωνία

Διεύθυνση

Πανός και Κέας 1
Βάρη 166 72

Επικοινωνία

Phone : + 302102162229

Email : edu@seabreaze.gr

Ωράριο λειτουργίας

Σάββατο 11:00 – 15:00